fbpx

THE NEXT GENERATION - ADVATx Dual Wavelenght Laser

ONSDAG Fyraftens-briefing kl. 16-17 – )

Hvordan laver man en sund kosmetiskforretning for fremtiden (tilføj evt. potentialet i % i vækst)

Både i USA og Asien har man allerede set de fantastiske resultater og spændende muligheder for fremtiden som ADVATx medicinsk laser bidrager til, i deres kosmetiske forretning.

Er tiden kommet til at tilføje dette unikke behandlingstilbud til din klinik – for dig selv og dine kunder?

Er du også nysgerrig på at få indblik i denne verden af nye muligheder – så gå ikke glip af denne unikke chance for at deltage til en kort præsentation via zoom webinar uge 10 – med mulighed for at kunne teste denne nye innovative laser maskine – som oveni købet er dansk produceret, foruden at være en dansk opfindelse og internationalt anerkendt af flere specialister inden for det kosmetiske felt og naturligvis medicinsk CE & FDA godkendt.

Program:

Kort video præsentation af virksomheden Advalight og det danske marked v/Jacob Philipsen

Kliniks specialist gennemgang ADVATx – hvorfor vælge ADVATx? v/Jens Petersen

GÆST: Kemisk peeling af huden NEOSTRATA – hvorfor er det smart at kombinere med medicinsk laserbehandling v/Lisbeth Andreasen, lisbeth@hbsnordic.com – www.neostrata.dk

Hvordan kommer du i gang v/Jens Petersen, Kirsten Lange Røddik og Lisbeth Andreasen

ADVATx, udviklet og produceret i Ballerup nord for København, tilbyder en unik kombination af gult laserlys ved 589nm bølgelængde og infrarødt laserlys ved 1319nm, som giver uforlignelige resultater i behandlingen af bl.a. karsprængninger, rosacea, pigmentforandringer, acne og ar og til generel hudforyngelse. De fremragende kliniske resultater kombineret med meget få bivirkninger og et lasersystem, der er let og sikkert at bruge og ikke har nogen driftsomkostninger, har dannet baggrund for, at ADVATx med succes eksporteres til mere end 20 lande i verden, i særdeleshed til USA.

NEOSTRATA er avanceret hudpleje, udviklet af de to læger, som oprindeligt opdagede og tog patent på teknologien bag alfahydroxysyre (AHA) – en af hudplejebranchens absolut største innovationer.

Tilmelding

Er det ikke muligt for dig at deltage? Så kan du enten tilmelde dig muligheden for at få besøg af repræsentant fra virksomheden i klinikken eller modtage skriftligt materiale. Blot send kontaktoplysninger og du vil blive kontaktet direkte.

TAK for din opmærksomhed – vi glæder os til at se dig